Правила та умови

1.ВСТУП:

1.1. Використовуючи та/або відвідуючи будь-який розділ https://cosmolot.com.ua (далі – «Веб-сайт») або відкриваючи рахунок на Сайті, Ви погоджуєтесь з Правилами та Умовами, Політикою захисту персональних даних, Політикою конфіденційності, правилами усіх ігор, умовами рекламної діяльності, бонусами і спеціальними пропозиціями, які час від часу можна знайти на Веб-сайті. Усі перераховані вище правила і умови іменуються далі як «Умови». Перш ніж прийняти Умови, просимо Вас уважно ознайомитися з ними. Якщо Ви не згодні прийняти і далі дотримуватись Умов, будь ласка, не відкривайте рахунок, та/або не продовжуйте користуватися послугами Веб-сайту. Ваше подальше використання Веб-сайту означатиме Вашу згоду з Умовами. Умови набувають чинності з 1 вересня 2018 року.

1.2. Лотерея «КОСМОЛОТ» – державна грошова безтиражна Миттєва лотерея (далі – Лотерея), яка проводиться і поширюється на всій території України, крім тимчасово окупованих територій, з метою поповнення Державного бюджету України. Лотерея не проводиться і не поширюється на тимчасово окупованій території України відповідно до Закону України «Про створення вільної економічної зони «Крим» та про особливості здійснення економічної діяльності на тимчасово окупованій території України».
Максимальна кількість випущених електронних квитків Лотереї не обмежується.
Принцип Лотереї полягає в розкритті (розіграші) гравцем електронного квитка миттєвої лотереї за допомогою спеціальних технічних засобів і виявленні прихованої інформації, яка дозволяє визначити виграш (приз) і закладена за випадковим принципом генерації (характером) в електронному квитку на стадії його виготовлення (створення).

1.3. Державна грошова миттєва лотерея «КОСМОЛОТ» є лотереєю згідно Закону України від 06.09.2012 року №5204-VI «Про державні лотереї в Україні», а прийом ставок в лотереї «КОСМОЛОТ» є поширенням державної лотереї відповідно до цього закону. Державна грошова миттєва лотерея «КОСМОЛОТ» не належить до азартних ігор, а випуск і проведення Лотереї, прийом ставок в Лотереї не є гральним бізнесом або діяльністю, пов'язаною з організацією, проведенням і наданням доступу до азартних ігор у розумінні нинішнього законодавства України. Принциповою відмінністю Лотереї від азартних ігор є наявність призового фонду Лотереї, який, відповідно до рекомендацій Європейської Асоціації Державних Лотерей і Тото, становить 75 відсотків від суми доходів, отриманих від прийняття ставок, що є стимулюючим фактором для виникнення гральної залежності у гравців. На відміну від азартних ігор, Лотерея проводиться виключно з використанням електронних лотерейних квитків, в яких інформація про виграш закладається випадково на стадії їх виготовлення (створення), тобто до поширення Лотереї серед гравців. Закладена під час виготовлення (створення) інформація про виграш електронного лотерейного квитка залишається незмінною протягом усього часу проведення Лотереї незалежно від способу відкриття (розіграшу) лотерейного квитка і під час його подальшої перевірки. Підприємство зі 100% іноземними інвестиціями «Українська Національна Лотерея» є членом Європейської Асоціації Державних Лотерей і Тото і впроваджує заходи щодо імплементації Європейських стандартів відповідальної гри Європейської Асоціації Лотерей і Семи принципів відповідальної гри Всесвітньої лотерейної асоціації.

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ І УМОВИ
2. СТОРОНИ

2.1. Інформація на сайті надана оператором сайту в Україні – Підприємством зі 100% іноземними інвестиціями «Українська Національна Лотерея», яке діє на підставі ліцензії серії АВ №446756 від 02.09.2013 року Міністерства фінансів України та регулюється законодавчими нормами України. Витяги з Умов, що містять займенники «нас», «наш», «ми» або «Компанія» належать до відповідної компанії, з якою Ви укладаєте угоду згідно вищенаведеного пункту. Адреса для Ваших питань – support@cosmolot.com.ua

3. ЗМІНА УМОВ

3.1. Компанія залишає за собою право вносити зміни, редагувати, оновлювати і змінювати будь-які Умови з низки причин, зокрема комерційних, юридичних (відповідно до нових законів або нормативних актів), а також з причин, пов'язаних з обслуговуванням клієнтів. Оновлені Умови і дати набуття чинності доступні на Веб-сайті. Ми повідомимо гравця про всі поправки, доповнення або зміни, шляхом розміщення нової редакції Умов на Веб-сайті. Гравець несе відповідальність за ознайомлення з чинними Умовами. Компанія радить гравцеві регулярно перевіряти оновлення Умов. Компанія залишає за собою право в будь-який час і без попереднього попередження вносити зміни в порядок роботи Веб-сайту, програмне забезпечення і порядок надання послуг, а також, відповідно до чинного законодавства, змінювати вимоги, виконання яких необхідне для доступу і використання послуг.

3.2. Якщо Ви не згодні зі змінами, Ви можете припинити використовувати Веб-сайт та/або закрити Ваш рахунок, виконавши пункт 12 цих Умов. Незалежно від того, чи отримували Ви відповідне попередження або прочитали оновлені Умови, подальше використання будь-якої частини Веб-сайту після дати набуття чинності оновлених Умов, автоматично буде розглядатися як згода і прийняття Умов, включаючи (щоб уникнути сумнівів) будь-які доповнення, видалення, заміни або інші зміни в інформації, що стосуються Компанії і згадані в пункті 2.1 цих Умов.

4. ПРАВОВІ ВИМОГИ

4.1. У жодному разі особи молодше 18 років або не досягнувши повноліття, яке є законодавчо дозволеним для участі в Лотереї згідно з законодавством конкретної юрисдикції («Допустимий вік»), не можуть користуватись послугами Веб-сайту. Використання послуг Веб-сайту особою молодшою Допустимого віку вважається порушенням Умов. Компанія залишає за собою право вимагати документальне підтвердження Вашого віку на будь-якому етапі, щоб переконатися, що неповнолітні особи не використовують послуги Веб-сайту. Компанія має право призупинити дію Вашого рахунку і відмовити в користуванні послугами, якщо не підтверджений вік або компанія підозрює, що послугу використовує особа недопустимого віку.

4.2. У деяких юрисдикціях Лотереї можуть бути незаконними. Ви розумієте і приймаєте, що Компанія не в змозі надати Вам юридичну консультацію або гарантії щодо законності використання Вами послуг Веб-сайту. Компанія не стверджує, що послуги Веб-сайту відповідають законодавчим нормам Вашої юрисдикції. Ви використовуєте послуги, які надає Веб-сайт, за власним вибором і на власний розсуд, і берете на себе відповідальність, приймаючи рішення щодо законності використання послуг Веб-сайту відповідно до чинних законодавчих актів Вашої юрисдикції.

4.3. Компанія не має намірів надавати Вам послуги, які могли б суперечити чинному законодавству Вашої юрисдикції. Ви підтверджуєте, гарантуєте і погоджуєтеся, що використання послуг на Веб-сайті відповідає всім чинним законам, статутам і правилам. Компанія не несе відповідальності за будь-яке незаконне або несанкціоноване використання Вами послуг Веб-сайту.

4.4. Компанія забороняє відкривати рахунки і/або вносити будь-які кошти користувачам, які є громадянами, перебувають або проживають в Сполучених Штатах Америки, Іспанії, Італії, Франції, Великобританії, Португалії, Німеччині, Угорщині, Нідерландах, Бельгії, Данії, Макао, Тайвані, Гонконзі, Чехії, Латвії, Австралії, Словаччині. Список юрисдикцій може бути змінений Компанією без попереднього попередження. Ви погоджуєтеся, що зобов'язуєтеся не відкривати рахунок і не намагатиметесь скористатися Вашим рахунком, якщо Ви є громадянином або перебуваєте в одній із цих юрисдикцій, в іншому випадку Ваш рахунок буде заблоковано. Компанія має право в односторонньому порядку приймати рішення про виплату депозитів, рахунків і будь-яких інших коштів із заблокованих рахунків.

4.5. Ви несете повну відповідальність за сплату всіх податків і зборів, що застосовуються до виграшів, отриманих в результаті використання послуг Веб-сайту. Якщо виграш підлягає оподаткуванню Вашими місцевими законодавчими, податковими та іншими органами влади, Ви несете відповідальність за складання звітності про свої виграші і/або збитки у відповідні органи.

5. ВІДКРИТТЯ РАХУНКУ

5.1. Щоб користуватись послугами Веб-сайту, Ви повинні відкрити рахунок ( «Реєстрація»), вказавши адресу електронної пошти і обравши пароль, який надалі буде використовуватися для входу в систему, а також надати персональну інформацію: ім'я, дату народження і номер телефону.

5.2. Вказане під час реєстрації ім'я повинне відповідати Вашому справжньому імені. Для перевірки отриманої інформації Компанія має право в будь-який момент вимагати документ, який підтверджує Вашу особу (в тому числі, але не тільки, копію Вашого паспорта/ID карти/або будь-якої іншої платіжної карти, яка вами використовується). Якщо Ви не надаєте або не можете надати нам таку інформацію, ми маємо право призупинити дію Вашого рахунку доки Ви не надасте нам цю інформацію, і/або остаточно закрити Ваш рахунок в разі її неподання.

5.3. Ви підтверджуєте, що під час реєстрації на Веб-сайті, Ви вказали точну, повну та достовірну інформацію про себе і, в разі будь-яких змін, Ви будете вносити в ці відомості відповідні виправлення. Невиконання цієї вимоги може призвести до застосування обмежень, невиконання угод (бонуси, виграші) і/або закриття Вашого рахунку.

5.4. Якщо під час реєстрації у Вас виникнуть питання або проблемами, Ви можете звернутись у службу підтримки по електронній пошті (support@cosmolot.com.ua), в онлайн-чаті або зателефонувавши за номером, вказаним на сайті.

5.5. Ви можете відкривати тільки один рахунок на Веб-Сайті. Тільки один рахунок дозволений для одного гравця, домоволодіння, поштової або IP-адреси, комп'ютера або іншого пристрою. Усі інші рахунки, відкриті Вами на Веб-Сайті, будуть розглядатися як «Дублюючий рахунок». Якщо відкриття Дублюючого рахунку пов'язане з втратою доступу до першого акаунту або іншою поважною причиною, необхідно в обов'язковому порядку повідомити Компанію про бажання відкрити Дублюючий рахунок і отримати дозвіл на його відкриття від Компанії. У всіх інших випадках Компанія має право закрити будь-які Дублюючі рахунки і:

5.5.1. Усі операції, виконані з дублюючого рахунку, будуть визнані недійсними;
5.5.2. Будь-які повернення коштів, виграші або бонуси, які Ви отримали або зібрали, під час використання активного Дублюючого рахунку, будуть Вами втрачені і можуть бути затребувані нами, і Ви повинні будете повернути нам усі такі кошти, які були виведені з Дублюючого рахунку.
5.5.3. Компанія не зобов'язана відшкодовувати будь-які кошти, які можуть бути на бонусному чи реальному балансі Дублюючого рахунку і залишає за собою право в односторонньому порядку приймати рішення про повернення будь-яких втрачених коштів, які були використані для здійснення ставок з Дублюючого рахунку.
5.5.4 Компанія не приймає запити про повернення втрачених коштів і початкових депозитів з Дублюючих рахунків, якщо Дублюючий рахунок був відкритий навмисно з метою отримання бонусів та інших промо-пропозицій від Компанії, а також в разі відкриття Дублюючих рахунків з єдиною метою повернення початкових депозитів на Дублюючих рахунках, що буде розцінюватися як спроба навмисного зловживання. Якщо Компанія вирішить, що Дублюючі рахунки були створені навмисно, виключно з метою зловживання формулюваннями справжніх правил і умов, початкові депозити не будуть повернуті гравцеві.

6. ПІДТВЕРДЖЕННЯ ВАШОЇ ОСОБИСТОСТІ; ВИМОГИ ЗАХИСТУ ВІД ВІДМИВАННЯ ГРОШЕЙ

6.1. Зважаючи на те, що у Вас є право користуватися послугами, Ви гарантуєте, підтверджуєте, зобов'язуєтеся і погоджуєтеся, що:

6.1.1. Ви досягли 18 років, які є законодавчо дозволеним віком для участі в Лотереї, згідно із законодавством Вашої юрисдикції.
6.1.2. Ви є повноправним власником коштів на Вашому рахунку. Вся інформація, яку Ви надали Компанії в процесі реєстрації та/або інший період, зокрема в рамках будь-якої угоди, яка вимагає внесення коштів, є вірною, актуальною, точною і відповідає імені (іменам) на кредитній/дебетній розрахунковій карті (-ах) або інших розрахунковим системам, які будуть використовуватися для внесення або отримання коштів на Ваш рахунок/з Вашого рахунку.
6.1.3. Ви усвідомлюєте, що існує ризик втрати коштів в процесі використання послуг Веб-сайту та Ви несете повну відповідальність за будь-які втрати, пов'язані з використанням послуг Веб-сайту. Ви згодні з тим, що користуєтеся послугами виключно за власним вибором, рішенням і на власний ризик. Ви не маєте права висувати будь-які претензії до Компанії у зв'язку з Вашими збитками, втратами і/або програшами.
6.1.4. Ви розумієте загальні способи, правила і процедури надання послуг та гри в Інтернеті. Ви усвідомлюєте, що несете відповідальність за правильність ставок та ігор. Ви погоджуєтесь не здійснювати будь-які дії чи вчинки, які можуть завдати шкоди репутації Компанії.

6.2. Погоджуючись з Умовами, Ви наділяєте нас і третіх осіб (зокрема регулятивні органи) правом періодично проводити перевірки (на наш вибір) для підтвердження вашої особи і контактної інформації (далі – «Перевірка»).

6.3. Під час проведення Перевірок ми можемо обмежити Вам можливість виводити кошти з Вашого рахунку.

6.4. Якщо будь-яка надана Вами інформація є неправдивою, неточною, вводить в оману і не відповідає Вашим паспортним даним, Ви порушуєте умови договору, і ми маємо право закрити Ваш рахунок і/або відмовити Вам у використанні послуг Веб-сайту, на додаток до будь-яких інших дій на свій розсуд.

6.5. Якщо ми не зможемо підтвердити досягнення Вами Допустимого віку, ми маємо право призупинити дію Вашого рахунку. Якщо на момент Вашої участі в операціях на Веб-сайті, пов'язаних з лотереєю, Ваш вік не досягає Допустимого, то:

6.5.1. Ваш рахунок буде закритий;
6.5.2. усі операції, здійснені протягом цього часу, стануть недійсними, а відповідні кошти, внесені Вами на рахунок, будуть повернуті;
6.5.3. будь-які ставки, зроблені Вами протягом цього часу, будуть скасовані і повернуті;
6.5.4. будь-які суми виграшів, які Ви накопичили за той період, коли Ваш вік був меншим Допустимого, будуть Вами втрачені, і Ви повинні будете на вимогу повернути нам всі кошти, які були виведені з Вашого рахунку.

7. ІМ'Я КОРИСТУВАЧА, ПАРОЛЬ І БЕЗПЕКА

7.1. Після відкриття рахунку, Ви не повинні передавати/повідомляти третім особам (навмисно або випадково) Вашу пошту і пароль. Якщо Ви втратили або забули дані Вашого рахунку, Ви можете відновити пароль, натиснувши кнопку «Забули пароль», яка розташована в меню «Увійти».

7.2. Ви несете повну відповідальність за збереження Вашого пароля, будь-які дії і транзакції, проведені з Вашого рахунку. Також Ви відповідальні за всі витрати на Вашому рахунку, понесені Вами через дії третіх осіб.

7.3. Ви погоджуєтеся з тим, що зобов'язані негайно повідомити Компанію про несанкціонований доступ до Вашого рахунку і/або будь-яке порушення безпеки. Ви погоджуєтеся на вимогу Компанії надати докази такого несанкціонованого доступу. Компанія ні за яких обставин не несе відповідальності за втрати, понесені Вами в результаті неправильного використання Вашої пошти і пароля іншою особою або за недозволений доступ до Вашого Рахунку, незалежно від того, чи були вони авторизовані Вами або без Вашого відома.

8. ДЕПОЗИТИ, РОЗМІЩЕННЯ КОШТІВ НА РАХУНКУ І ВИВІД ГРОШЕЙ З РАХУНКУ

8.1. Якщо Ви бажаєте взяти участь в Лотереї на Веб-сайті, Ви повинні розмістити на Вашому рахунку грошові кошти.

8.2. Ви підтверджуєте та погоджуєтесь, що:

8.2.1. кошти, які Ви вносите на Ваш рахунок, не мають кримінального та/або незаконного і/або недозволеного походження;
8.2.2. Ви зобов'язуєтеся не відмовлятися від раніше проведених транзакцій /або заперечувати чи скасовувати будь-які платежі, зроблені Вами, які можуть стати причиною повернення платежу третьою стороною для уникнення будь-якої законної відповідальності.

8.3. Компанія не приймає грошові кошти від третіх осіб, тобто друзів, родичів, партнерів і/або подружжя. Необхідно вносити кошти на Ваш баланс тільки з рахунку/системи і/або розрахункових карт, які зареєстровані на Ваше ім'я. Якщо ж під час перевірки виявлені факти порушення цієї умови, то всі виграші будуть конфісковані.

8.4. Якщо замовлений банківський переказ на повернення грошових коштів законному власнику, то всі банківські витрати/комісії покриваються одержувачем.

8.5. Якщо Ви бажаєте поповнити Ваш рахунок за допомогою послуги платних SMS, то Ви маєте право використовувати тільки один телефонний номер. Вам необхідно вказати цей номер у Вашому профілі. Тільки половина заявленої суми надійде на Ваш рахунок. Компанія не дозволяє отримувати будь-які кредити від операторів мобільних мереж, навіть якщо вони пропонують цю послугу. При мінусовому балансі на рахунку Ви не маєте права робити депозити за допомогою подібних смс-позик. При порушенні цього правила Ви будете додані в чорний список, Ваш рахунок буде заблоковано без можливості виведення коштів.

8.6. Ми не приймаємо готівкові кошти, відправлені нам. Ми маємо право використовувати послуги сторонніх організацій для обробки електронних платежів і/або фінансових установ для обробки як Ваших платежів, так і виплат. Якщо правила таких організацій з оброблення електронних платежів і/або фінансових установ не суперечать цим Умовам, Ви висловлюєте свою згоду на обов'язковість їх дотримання.

8.7. Ви зобов'язуєтеся не відмовлятися від раніше проведених транзакцій, анулювати їх будь-яким іншим чином, не скасовувати операції з розміщення грошей на Вашому рахунку, і в будь-якому з таких випадків повинні повернути і компенсувати нам нерозміщені грошові кошти, включаючи всі витрати, понесені нами в процесі збору Ваших вкладів.

8.8. У разі підозрілих або шахрайських грошових поповнень, включаючи використання вкрадених кредитних карт і/або іншу шахрайську діяльність (в тому числі повернення або анулювання платежів) та внесення грошових коштів з метою обміну між платіжними системами, Компанія залишає за собою право блокувати Ваш рахунок, анулювати будь-які зроблені виплати і стягнути всі виграші. Ми можемо проінформувати відповідні органи і/або організації (включаючи агентства кредитних даних) про будь-яке шахрайство з платежами та іншу протиправну діяльність. Ми залишаємо за собою право наймати колекторські агентства для повернення платежів. Ні в якому разі Компанія не відповідає за несанкціоноване використання кредитних карт, незалежно від того, чи було заявлено про крадіжку карток.

8.9. Ми можемо в будь-який час зарахувати плюсовий баланс Вашого рахунку на користь будь-якої суми, яку Ви повинні сплатити Компанії, включаючи (без обмежень) випадки повторного виставлення ставок або парі згідно з Пунктом 5.5., Пунктом 10 («Змова, що вводить в оману дії, шахрайство і кримінальна діяльність») або Пунктом 16 («Помилки і недоліки»).

8.10. Ви усвідомлюєте та погоджуєтеся, що Ваш рахунок не є банківським рахунком, і в його відношенні не діють засоби страхування, гарантій, поповнення та інші інструменти захисту з боку систем страхування вкладів або банківського страхування, а також будь-яких аналогічних систем. На грошові кошти, розміщені на Вашому рахунку, відсотки не нараховуються.

8.10.1. Ви усвідомлюєте та погоджуєтеся з тим, що курси всіх валют, в тому числі біткоіни, можуть коригуватися, і Компанія не несе відповідальності за зміну курсів валют.

8.11. Умови для послуги 1-Click. Ви згодні оплатити всі послуги та/або товари чи інші додаткові послуги, замовлені Вами на Веб-сайті, а також додаткові витрати (при необхідності), включаючи, але не обмежуючись, податки, мита та інші. Ви несете повну відповідальність за своєчасну оплату всіх платежів. Провайдер платіжних послуг забезпечує тільки проведення платежу в визначеному Веб-сайтом розмірі і не несе відповідальності за сплату користувачем вищезазначених додаткових сум. Після натискання кнопки «Оплата» вважається, що платіж оброблений і безповоротно виконаний. Натиснувши кнопку «Оплата», Ви погоджуєтеся з тим, що Ви не зможете відкликати платіж та повернути його. Розміщуючи замовлення на Веб-сайті, Ви підтверджуєте і вказуєте, що не порушуєте закони будь-якої держави. Додатково, приймаючи положення даних правил (і/або Правил і умов), Ви, як власник платіжної картки, підтверджуєте, що маєте право користуватися товарами і/або послугами, запропонованими на Веб-сайті. Якщо Ви використовуєте послуги Веб-сайту, що пропонує такі специфічні послуги як ігровий сервіс, Ви надаєте юридично зобов’язане підтвердження, що досягли або вже перевищили вік повноліття, який є законодавчо дозволеним у Вашій юрисдикції для того, щоб використовувати послуги Веб-сайту. Починаючи використовувати послуги, Ви берете на себе юридичну відповідальність за дотримання законодавства будь-якої держави, в якій використовується дана послуга, і підтверджуєте, що провайдер платіжних послуг не несе ніякої відповідальності за такі порушення. Погоджуючись використовувати послуги Веб-сайту, Ви розумієте і приймаєте, що обробка будь-якого Вашого платежу здійснюється провайдером платіжних послуг, і не існує законної можливості повернути вже куплені послуги та/або товари чи інших варіантів скасування платежу. Якщо Ви бажаєте відмовитися від використання послуги для наступної покупки послуги та/або товарів, Ви можете зробити це в Особистому кабінеті на Веб-сайті. Провайдер платіжних послуг не несе відповідальності за відмову/неможливість обробити дані, пов'язані з Вашою платіжною карткою, або за відмову через неотримання від банку-емітента дозволу на проведення платежу з використанням Вашої платіжної картки. Провайдер платіжних послуг не несе відповідальності за якість, обсяг, ціну будь-якої послуги та/або товару, запропонованих або куплених Вами на Веб-сайті, використовуючи Вашу платіжну карту. Оплачуючи будь-які послуги і/або товари Веб-сайту, Ви, в першу чергу, зобов'язані дотримуватися правил користування Веб-сайту. Просимо враховувати, що тільки Ви, як власник платіжної картки, відповідальні за своєчасну оплату будь-якої послуги та/або товару, замовленої Вами через Веб-сайт, в тому числі і з оплатою додаткових витрат/комісії. Провайдер платіжних послуг є виконавцем платежу в зазначеному Веб-сайтом розмірі і не несе відповідальності за будь-яке ціноутворення, загальні ціни і/або загальні суми. У разі виникнення ситуації, пов'язаної з Вашою незгодою з вищевикладеними умовами і/або іншими причинами, просимо Вас своєчасно відмовитися від виконання платежу і, при необхідності, звернутися безпосередньо до адміністратора/підтримки Веб-сайту.

8.12. Погоджуючись на рекарінгові платежі, користувач дозволяє Компанії автоматично списувати транзакції з картки в обрані періоди і в зазначеному розмірі в рамках запропонованих опцій. Користувач погоджується, що платіжна картка, вказана ним для використання рекарінгових платежів на користь Компанії, є і буде прив'язана до рахунку, яким володіє користувач. Користувач погоджується самостійно забезпечувати необхідний баланс на платіжній картці (дебетовій або кредитній) для здійснення рекарінгових платежів. Опцію рекарінгових платежів можна скасувати. У такому випадку необхідно зв'язатися з нашою службою підтримки за адресою support@cosmolot.com.ua як мінімум за 5 робочих днів до дати наступного платежу. Якщо користувач заявить про бажання скасування менш ніж за 5 днів до дати наступного рекарінгового платежу, то опція анулюється після здійснення найближчого платежу.

8.13. Ви можете в будь-який момент подати запит на виведення грошей з Вашого рахунку за таких умов:

8.13.1. всі платежі, перераховані на Ваш рахунок, були перевірені на предмет відсутності незаконних дій, і жоден платіж не було анульовано або скасовано іншим чином;
8.13.2. будь-які перевірочні дії, згадані в 6-му розділі, були належним чином проведені;

8.14. Ми маємо право утримати комісію в розмірі наших витрат (5% від суми) на виведення грошових коштів, які не були задіяні в грі.

8.14.1. Компанія дозволяє зробити дві виплати на добу без комісії. Починаючи з третьої виплати на добу утримується комісія в розмірі 10% від суми, що виводиться. Виплатою вважається будь-яка послідовність заявок на виплату без обмежень за кількістю і сумою, якщо між заявками не було фактів поповнення рахунку. Наприклад: депозит 1 → заявка на виплату 1.1 + заявка на виплату 1.2 → депозит 2 → заявка на виплату 2.1 + заявка на виплату 2.2 → депозит 3 → депозит 4 → заявка на виплату 3. В такому випадку заявки на виплату 1.1, 1.2, 2.1, 2.2 оброблюються без комісії, а заявка 3 – з комісією, якщо всі виплати проводяться в межах одного календарного дня.

8.15. При оформленні заявки на отримання готівки необхідно враховувати наступні моменти:

8.15.1 Виплата виграшу здійснюється після ідентифікації гравця. Для проходження ідентифікації ігрового аккаунта необхідно підтвердити номер мобільного телефону, адресу електронної пошти, а також надати скановані зображення документів, що підтверджують особистість гравця та ID карти з якої було здійснено депозит (и).
8.15.2 Мінімальна сума виграшу, що може бути виплачена – 100 (сто) гривень.
8.15.3 Запити на виплату суми, що є меншою від встановленого ліміту - неможливі.
8.15.4 При оформленні заявки на отримання виграшу гравець повинен переконатися в тому, що у нього на рахунку не залишилося невідіграних бонусів.
8.15.5 Гральний клуб може відмовитися від виплати виграшу, якщо будуть доведені факти шахрайства з боку гравця. В такому випадку аккаунт блокується без можливості виплати коштів.
8.15.6 Гральний клуб залишає за собою право на додаткову перевірку гральних транзакцій протягом 48 (сорока восьми) годин.
8.15.7 Верифікація грального аккаунту відбувається на адресу електронної пошти – payments@cosmolot.com.ua.

8.16. Фінансовий відділ працює без вихідних, з понеділка по неділю. Виплати проводяться в робочий час з 09:00 до 19:00.

8.17. Вивід коштів відбувається в розділі «Каса» – «Отримати виграш». Необхідно вказати суму і спосіб, за допомогою якого Ви хотіли б отримати гроші. Після цього потрібно дотримуватися покрокової інструкції.

8.18. Виведення коштів з ігрового рахунку доступне в будь-який час. Обробка заявки на вивід може займати до 24 годин з моменту подачі, але, як правило, це відбувається значно швидше. Виплата здійснюється у такий же спосіб, за допомогою якого було поповнено ігровий рахунок. Швидкість зарахування грошових коштів залежить від Вашого банку і типу платіжної системи.

8.19. Після оформлення заявки на отримання виграшу, зазначена сума заморожується та заявка розглядається Фінансовим відділом протягом 24 (двадцяти чотирьох) годин. До моменту виплати зазначеної суми, що знаходиться на замороженому гральному рахунку, гравець має право відмінити заявку, для використання зазначеної суми в грі. Після підтвердження заявки на отримання виграшу фінансовим менеджером, зазначена сума виграшу перераховується на вказаний рахунок для виплат (карту). Звертаємо Вашу увагу, зазначена сума виграшу, що відправлена Гральним клубом, може надходити на вказаний рахунок для виплат (карту) до 5 (п’яти) банківських днів, в залежності від умов Банку послугами якого користується гравець.

9. ПРАВИЛА ГРИ І РОЗМІЩЕННЯ СТАВОК НА САЙТІ

9.1. Ви несете відповідальність за правильність відомостей про будь-які Ваші транзакції, перш ніж підтвердити свою ставку в ході гри.

9.2. Історію Ваших транзакцій можна отримати, натиснувши на кнопку «Каса» на Веб-сайті.

9.3. Ми залишаємо за собою право в будь-який момент частково або повністю (на свій розсуд) відмовити в проведенні будь-якої транзакції, запитуваної Вами через Веб-сайт, якщо Ви порушили Умови. Жодна операція не вважається виконаною до тих пір, поки Ви не отримаєте підтвердження від нас. Якщо Ви не отримали підтвердження того, що Ваша транзакція була прийнята, необхідно звернутися до служби підтримки.

9.4. Ви можете скасувати ставку в будь-який час, відправивши запит в службу підтримки.

9.5. Ставка скасовується, як тільки ми відправляємо Вам підтвердження скасування. Якщо запит про скасування угоди не був отриманий і/або оброблений вчасно, Ви погоджуєтеся з тим, що Ваша ставка може залишатися в процесі обробки і доступною для прийняття.

10. ЗМОВА, ЩО ВВОДИТЬ В ОМАНУ ДІЇ, ШАХРАЙСТВО І КРИМІНАЛЬНА ДІЯЛЬНІСТЬ

10.1. Наступні види діяльності не допускаються і порушують Умови:

10.1.1. надання інформації третім особам;
10.1.2. незаконні дії (відомі як шахрайство), в тому числі використання шкідливих програм, помилок в нашому програмному забезпеченні, автоматизованих гравців (також відомих як «боти»);
10.1.3. вчинення шахрайських дій в Ваших інтересах, включаючи використання вкрадених, клонованих або незаконно отриманих іншим шляхом даних кредитної або дебетової картки при поповненні Вашого рахунку;
10.1.4. участь в будь-якій злочинній діяльності, включаючи відмивання грошей, та іншій діяльності з кримінально-правовими наслідками;
10.1.5. вступ або спроба вступу в змову, і/або намір безпосередньо чи опосередковано брати участь у будь-яких схемах змови з іншим гравцем під час гри на Веб-сайті.

10.2. Ми зберігаємо за собою право призупиняти, відкликати або скасовувати будь-які виплати або виграші, пов'язані з бонусними коштами, отриманими від Компанії, при наявності у нас підозр в тому, що Ви намагаєтеся ними зловживати.

10.3. Компанія виконує дії для передбачення, а також для виявлення змов і їх учасників; проти цих осіб вживаються відповідні заходи. Ми не несемо відповідальності за будь-які втрати та збитки, понесені Вами або будь-яким іншим гравцем в результаті змови, шахрайських дій та інших незаконних операцій або обману, і будь-яка наша дія в цьому випадку виконується на наш розсуд.

10.4. Якщо Ви підозрюєте, що людина знаходиться в змові або здійснює шахрайські дії, Ви повинні в найкоротші терміни повідомити нам про це електронною поштою.

10.5. Ми можемо в будь-який час без попереднього повідомлення заборонити Вам доступ до послуг Веб-сайту та заблокувати Ваш рахунок, в разі, якщо ми запідозрили Вас в шахрайстві або шахрайській діяльності. В даному випадку ми знімаємо з себе зобов'язання повернути або іншим чином компенсувати Вам кошти, що знаходяться на Вашому рахунку. Ми також зберігаємо за собою право проінформувати про це відповідні органи, а Ви зобов'язані співпрацювати з Компанією в розслідуванні даної ситуації.

10.6. Заборонено використовувати послуги і/або програмне забезпечення для будь-якої незаконної або шахрайської дії, чи для будь-якої незаконної або шахрайської транзакції (включаючи відмивання грошей) відповідно до законодавства країни Вашої юрисдикції. Компанія залишає за собою право в будь-який час призупинити або заблокувати Ваш і будь-які інші рахунки в системі і утримати кошти. В даному випадку Ви відмовляєтеся від претензій на адресу Компанії.

11. ІНШІ ЗАБОРОНЕНІ ДІЇ НА САЙТІ

11.1. Забороняється використовувати образливу або агресивну манеру спілкування чи зображення; застосовувати ненормативну лексику, погрози, приниження або насильницькі дії стосовно гравців і співробітників Веб-сайту.

11.2. Ви не маєте права завантажувати на Веб-сайт інформацію в такому обсязі, який може викликати збої в роботі Веб-сайту, а також здійснювати інші дії, які можуть вплинути на функціонування сайту в будь-якій формі, наприклад, використання і/або розповсюдження вірусів та аналогічних шкідливих програм. Будь-яка масова розсилка інформації або «спам» строго заборонені. Забороняється втручатися або спотворювати, видаляти або іншим чином змінювати будь-яку інформацію, що знаходиться на Веб-сайті.

11.3. Ви погоджуєтесь використовувати Веб-сайт тільки в цілях розваги, не маєте права копіювати Веб-сайт сайт або його частину в будь-якій формі без попереднього отримання нашої письмової згоди.

11.4. Ви зобов'язуєтеся не зламувати, не намагатися зламати і/або отримати доступ, чи іншим чином обійти нашу систему безпеки. Якщо у нас з'являться підозри, що Ви намагалися або намагаєтеся зламати, отримати доступ або іншим чином обійти нашу систему безпеки чи програмне забезпечення, ми будемо змушені негайно заборонити Вам використовувати послуги Веб-сайту та заблокувати Ваш рахунок; ми також зберігаємо за собою право проінформувати про це відповідні органи.

11.5. Ми жодним чином не несемо відповідальності за будь-які витрати або збитки, які Ви чи третя сторона можете понести в результаті неполадок засобів інформаційних технологій, викликаних атаками, вірусами або іншими шкідливими матеріалами, при використанні Веб-сайту та/або скачуванні будь-яких матеріалів, розміщених на Веб-сайті, і/або будь-яких посилань, розташованих на Веб-сайті.

11.6. Заборонено продавати або передавати рахунки між гравцями.

11.7. Компанія має право проводити перевірку і аудит ставок, зроблених гравцем. Якщо в ході перевірки з'ясується, що користувач вчиняв дії шахрайського характеру, а також дії, метою яких є отримання переваги при використанні вразливостей і/або помилок на сайті, Компанія може прийняти рішення про обмеження доступу до ігор, а також тимчасово або постійно заблокувати профіль порушника. Рішення про виплату коштів в такому випадку приймається компанією в односторонньому порядку.

12. ТЕРМІН ДІЇ ТА АНУЛЮВАННЯ ДОГОВОРУ

12.1. Поки Ви не отримали підтвердження про закриття Вашого рахунку, Ви несете відповідальність за будь-яку діяльність на Вашому рахунку в проміжок часу з моменту, коли Ви надіслали нам листа, і до моменту, коли Ваш рахунок буде повністю видалений Компанією.

12.2. Компанія залишає за собою право стягувати комісію або суму, яку Ви винні Компанії, до закриття Вашого рахунку. У разі, якщо Ваш рахунок видалений, заблокований або скасований, повернення грошових коштів, які перебували в момент закриття Вашого рахунку на ньому, не проводиться і ніякі інші засоби (наприклад, бонуси, додаткові пункти і т.д.) не будуть зараховані Вам або переведені в готівку, і подальший доступ до Вашого рахунку буде неможливий.

12.3. Ґрунтуючись на даних Умовах, в разі анулювання Вашого рахунку жодна зі сторін не має ніяких подальших зобов'язань по відношенню один до одного.

12.4. Компанія може заблокувати і\або видалити Ваш рахунок негайно без попереднього повідомлення, якщо:

12.4.1 з якої-небудь причини ми вирішили припинити надавати послуги в цілому або конкретно для Вас;
12.4.2. якщо Ваш рахунок пов'язаний якимось чином з рахунком, який був видалений;
12.4.3. якщо Ваш рахунок пов'язаний з існуючими заблокованими рахунками, ми можемо його закрити, незалежно від того, яким чином він був з ними пов'язаний, і заблокувати облікові дані на зазначених рахунках. За винятком випадків, передбачених в Умовах, будь-який залишок на Вашому рахунку буде повернуто Вам протягом певного періоду часу з Вашого запиту, після утримання суми, яку Ви завинили Компанії;
12.4.4. Ви намагаєтеся зламати систему або берете участь в змові;
12.4.5. Ви втручаєтеся або намагаєтеся маніпулювати програмним забезпеченням;
12.4.6. Ви використовуєте Ваш Рахунок для цілей, які за чинним законом можна розглядати як протиправні, наприклад, ви намагаєтеся отримати доступ до Веб-сайту з юрисдикції, де участь в Акції не дозволено;
12.4.7. Ви публікуєте принизливу або образливу інформацію на Веб-сайті;

12.5. Якщо Ваш рахунок залишається неактивним протягом тривалого періоду часу – 6 (шести) або більше місяців, – ми можемо без повідомлення закрити Ваш рахунок або призупинити його дію. У разі такого закриття рахунку Умови будуть автоматично скасовані, починаючи з дати набуття чинності такого скасування.

12.6. Ми маємо право закрити Ваш рахунок і скасувати дію Умов, направивши Вам електронне повідомлення (або попереднє повідомлення) на адресу, вказану в контактній інформації. У разі будь-якої такої відміни з нашого боку, за винятком ситуацій, коли таке закриття і припинення дії Умов узгоджуються з пунктом 10 («Змова, що вводять в оману дії, шахрайство і кримінальна діяльність») або пунктом 17 («Порушення Умов») цих Умов , ми повернемо суму балансу Вашого рахунку. Якщо ми не зможемо з Вами зв'язатися, кошти будуть перераховані Компанії або наглядовому органу.

13. ЗМІНИ НА САЙТІ

13.1. Ми можемо, виключно на наш власний розсуд, в будь-який час вносити зміни або доповнювати будь-яку послугу, пропонований на нашому Веб-сайті з метою підтримки та оновлення Веб-сайту.

14. СИСТЕМНІ ПОМИЛКИ

14.1. У разі будь-якого збою в системі або помилки в грі (відхилення від нормального функціонування логіки гри з будь-якої причини), Компанія буде намагатися в найкоротші терміни виправити ситуацію. Ми не беремо на себе жодної відповідальності за несправності засобів інформаційних технологій, завдані роботою обладнання, що використовується Вами або іншими гравцями для доступу до Веб-сайту, а також за перебої в роботі Вашого Інтернет-провайдера або Інтернет-провайдера інших гравців.

15. ПОМИЛКИ АБО НЕДОЛІКИ

15.1. У процесі використання послуг Веб-сайту можуть виникнути певні обставини, коли ставка була прийнята або оплата проводилася з помилками з боку Компанії (наприклад, неправильна установка умов ігрових ставок з нашого боку в результаті очевидної помилки або упущення при введенні інформації або в результаті збою комп'ютера або допущеної нами помилки в підрахунку кількості належних Вам виграшів/повернень, в тому числі в результаті невірного введення даних вручну або автоматично).

15.2. Компанія залишає за собою право обмежити або скасувати будь-яку ставку.

15.3. Якщо Ви скористалися коштами, які надійшли на Ваш рахунок або були передані Вам помилково для розміщення наступних ставок або участі в грі, ми можемо скасувати такі ставки і/або будь-які виграші, які Ви можете отримати з використанням таких коштів, а якщо ми вже виплатили Вам грошові кошти за такими ставками або іграми, то ці суми будуть вважатися переданими Вам в довірче управління, і Ви повинні будете негайно повернути їх нам за нашою вимогу.

15.4. Ні ми (в тому числі наші співробітники або агенти), ні наші партнери або постачальники не несуть відповідальності за будь-які збитки, включаючи втрату виграшу, що відбулися в результаті помилки з Вашого або нашого боку.

15.5. Компанія і її ліцензіати, дистриб'ютори, дочірні підприємства, філії та всі співробітники і директори не несуть відповідальності за будь-які збитки або шкоду, яка може бути спричинена перехопленням або неправильним використанням будь-якої інформації, що передається через Інтернет.

16. ОБМЕЖЕННЯ НАШОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ

16.1. Ви погоджуєтеся з тим, що Вибір користуватися послугами чи ні, цілком лежить на Вас, і Ви робите це виключно за власним вибором, розсуд і на свій власний ризик.

16.2. Робота Веб-сайту здійснюється відповідно до Умов, описаних на даному Веб-сайті. Ми не даємо ніяких додаткових запевнень чи гарантій щодо Веб-сайту або послуг, пропонованих на Веб-сайті, і справжнім виключаємо свою відповідальність (в тій мірі, в якій це передбачено законом) в частині всіх обов'язкових гарантій.

16.3. Компанія не несе відповідальності за контракти, правопорушення, недбалість, будь-яку завдану шкоду або збитки, включаючи, але не обмежуючись, втратою даних, доходу, престижу, репутації, а також за будь-які втрати, які ми не можемо зараз передбачити. Компанія не несе відповідальності за зміст будь-якого з Інтернет-сайтів, доступ до яких можна отримати через Веб-сайт.

17. ПОРУШЕННЯ УМОВ

17.1. Ви погоджуєтесь повністю компенсувати нам будь-які позови, відповідальність, витрати або витрати (включаючи судові витрати), а також будь-які інші витрати, які можуть виникнути в результаті порушення Вами Умов.

17.2. Ви згодні повністю відшкодовувати збитки, захищати і відстоювати інтереси Компанії, її не-марочних партнерів і їх відповідні компанії, а також їх відповідних посадових осіб, директорів, і співробітників від будь-яких скарг, вимог, відповідальності, збитків, втрат і витрат, включаючи судові витрати та будь-які інші витрати, що виникли з будь-якої причини внаслідок:

17.2.1. порушень Вами умов користування;
17.2.2. порушень Вами закону або прав третіх осіб;
17.2.3. використання доступу до послуг будь-якою іншою особою, використовуючи Ваші ідентифікаційні дані користувача, з або без Вашого дозволу;
17.2.4. прийом будь-яких виграшів отриманих таким шляхом.

17.3. У випадках, коли Ви порушуєте Умови, ми залишаємо за собою право, але не зобов'язуємося:

17.3.1. направити Вам повідомлення (використовуючи Ваші контактні дані) про те, що ви порушуєте Умови, з вимогою припинити порушення;
17.3.2. призупинити дію Вашого Рахунку щоб Ви не могли здійснювати ставки і грати в ігри на Веб-сайті;
17.3.3. заблокувати Ваш Рахунок, з попереднім повідомленням або без такого;
17.3.4. зняти з Вашого Рахунки суму виплат, бонусів або виграшів, які Ви придбали в результаті будь-якого серйозного порушення.

17.4. Ми маємо право анулювати Ваш профіль, якщо Ви не дотримуєтеся будь-якого з положень Умов.

18. ПРАВА НА ОБ'ЄКТИ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ

18.1. Зміст Веб-сайту є об'єктом авторського права та інших прав власності, що належать Компанії або використовуються за ліцензією правовласників третьої сторони. Всі файли або друковані матеріали, що містяться на Веб-сайті, можуть бути завантажені тільки на один персональний комп'ютер і можуть бути роздруковані виключно для особистого і некомерційного використання.

18.2. Ні в якому разі використання Веб-сайту не надає користувачеві ніяких прав на інтелектуальну власність (наприклад, авторські права, ноу-хау або торгові марки), що належать Компанії або будь-якій іншій третій особі.

18.3. Забороняється будь-яке використання або відтворення торгового імені, товарних знаків, логотипів або інших творчих матеріалів, представлених на цьому Веб-сайті.

18.4. Ви будете нести особисту відповідальність за будь-які збитки, витрати або витрати, що виникли через або у зв'язку з вчиненням будь-якої забороненої діяльності. Ви повинні негайно повідомити Компанію, як тільки стане відомо про вчинення будь-яких із заборонених видів діяльності будь-якою особою, і сприяти Компанії в проведенні будь-яких розслідувань, які вона може проводити з урахуванням інформації, наданої Вами в цьому відношенні.

19. ВАША ОСОБИСТА ІНФОРМАЦІЯ

19.1. Ми зобов'язані дотримуватися вимог до захисту даних в тому вигляді, в якому Компанія використовує будь-яку особисту інформацію, зібрану в ході Вашого візиту на Веб-сайт. Тому ми дуже серйозно ставимося до наших зобов'язань щодо того, як ми використовуємо Вашу особисту інформацію. Компанія повинна обробляти будь-яку особисту інформацію, надану Вами виключно у відповідності з політикою конфіденційності.

19.2. Надаючи нам інформацію, Ви погоджуєтеся з нашим правом на обробку Ваших особистих даних для цілей, описаних адміністрацією сайту в Умовах або цілях Веб-сайту або для дотримання юридичних або нормативних зобов'язань.

19.3. Політикою компанії є не розкриття будь-якої особистої інформації нікому, крім працівників, яким необхідний доступ до ваших даних для надання Вам послуг.

19.4. Ми збережемо копії всієї отриманої від Вас кореспонденції (включаючи копії всіх електронних листів) для того, щоб в точності зареєструвати всю інформацію, отриману від Вас.

20. ВИКОРИСТАННЯ ФАЙЛІВ "COOKIE" НА САЙТІ

20.1. Компанія використовує файли «cookie» для того, щоб забезпечити функціональність Веб-сайту. Файл «cookie» – це невеликий текстовий файл, який зберігається на Вашому комп'ютері при відвідуванні Вами Веб-сайту, і дозволяє нам «розпізнавати» Вас, при наступних відвідинах нашого сайт. Додаткові відомості з видалення або контролювання файлів «cookie» доступні на сайті www.aboutcookies.org. Просимо Вас врахувати, що видалення наших файлів «cookie» або вжиття заходів щодо заборони їх збереження на Вашому комп'ютері в подальшому може призвести до неможливості доступу до певних розділів або функцій Веб-сайту.

21. СКАРГИ І ПОВІДОМЛЕННЯ

21.1. Якщо Ви хочете подати претензію, що стосується Веб-сайту, то перш за все Ви повинні, в обґрунтовано короткі терміни, звернутися до служби підтримки з приводу Вашої претензії.

21.2. У разі будь-якого спору Ви погоджуєтеся, що записи на сервері будуть діяти в якості остаточного свідоцтва у визначенні результату будь-якої претензії.

21.3. Ви визнаєте, що результат ігор на Веб-сайті визначають лотерейні квитки, довільним чином генеруючи події, і Ви приймаєте результати всіх ігор. Якщо є які-небудь розбіжності між ігровими результатами на Вашому комп'ютері і результатами на сервері виробника гри, результати на сервері виробника гри будуть остаточними і обов'язковими. Якщо є невідповідність між відображуваною на Вашому екрані інформацією і балансом на Вашому рахунку, то баланс, наявний на сервері Компанії, вважається балансом на Вашому рахунку і це рішення має бути остаточним і обов'язковим. Будь-які суми з Вашого рахунку будуть втрачені, якщо результатом послужить помилка людини або технічна несправність.

22. ІНТЕРПРЕТАЦІЯ

22.1. Початковий текст Умов написаний українською мовою, і будь-яка його інтерпретація повинна бути заснована на оригінальному українському тексті. Якщо умови або будь-які документи або повідомлення, пов'язані з ними переведені на будь-яку іншу мову, то версія українською мовою має перевагу.

23. ПЕРЕДАЧА ПРАВ ТА ОБОВ'ЯЗКІВ

23.1. Ми залишаємо за собою право передавати, призначати і субліцензувати або віддавати в заставу Умови, повністю або частково, будь-якій особі (без Вашої згоди), за умови, що таке призначення буде на тих же умовах або умовах, які будуть не менше вигідними для Вас.

24. ОБСТАВИНИ НЕПЕРЕБОРНОЇ СИЛИ

24.1. Компанія не несе відповідальності в разі невиконання або затримки виконання будь-якого з наших зобов'язань за Умовами, які викликані обставинами непереборної сили, включаючи стихійні лиха, війни, громадянські заворушення, перебої в громадських комунікаційних мережах або послуги, промислових суперечок або DDOS-атак і аналогічних інтернет-атак, які можуть мати несприятливі наслідки («Форс-мажор»).

24.2. На період дії Форс-мажорних обставин наша діяльність вважається припиненою, і на період дії Форс-мажорних обставин діє відстрочка у виконанні зобов'язань. Ми будемо використовувати всі наші можливі ресурси, для зупинення дії Форс-мажорних обставин або шукати рішення, за яким Компанія змогла б виконати свої зобов'язання, незважаючи на Форс-мажор.

25. ВІДМОВА ВІД ЗОБОВ'ЯЗАНЬ

25.1. Якщо нам не вдасться забезпечити суворе виконання Вами будь-якого із зобов'язань, або ми самі не зможемо скористатися будь-якими з прав або засобів правового захисту, на які ми маємо право, це жодним чином не є відмовою від таких прав або засобів правового захисту, і не звільняє Вас від дотримання таких зобов'язань.

25.2. Жодна наша відмова від виконання будь-якого із зобов'язань Умов не несе юридичної сили, якщо вона не була оформлена офіційно і не була передана Вам в письмовій формі у відповідності з вищевикладеним.

26. ПОДІЛЬНІСТЬ УГОДИ

26.1. Якщо будь-які з Умов стають недійсними, незаконними або в будь-якому ступеня втратили юридичну силу, такий термін, умова або положення будуть у відповідній мірі відокремлені від інших положень, умов і формулювань, які в повній мірі збережуть свою юридичну силу, як передбачено законодавством. У таких випадках та частина, яка вважається недійсною або нездійсненною змінюється відповідно до застосовного права, щоб максимально точно відобразити наші початкові цілі.

27. ЗАКОНОДАВСТВО ТА ЮРИСДИКЦІЯ

27.1. Ці Умови підкоряються і тлумачаться відповідно до законодавства України і Ви беззастережно підкорюєтеся винятковому (єдиному) праву судів юрисдикції України до врегулювання будь-яких суперечок (включаючи позови про компенсацію і зустрічні позови), які можуть виникнути у зв'язку зі створенням, правомірністю, ефектом, інтерпретацією або дією, або правовими відносинами, встановленими Умовами або будь-яким способом, що випливають з Умов.

28. ПОСИЛАННЯ

28.1. Веб-сайт може містити посилання на інші сайти, які також знаходяться поза контролем Компанії і не згадані в Умовах. Компанія не несе відповідальності за зміст будь-яких сторонніх сайтів, дій або бездіяльності їх власників, ні за зміст реклами від третіх осіб і спонсорства на цих сайтах . Гіперпосилання на інші сайти надаються виключно в інформаційних цілях. Ви використовуєте будь-які такі посилання на свій страх і ризик.

29. ПОВЕРНЕННЯ

29.1 В разі невдалої гри на минулому тижні, Вам надається можливість повернення частини зроблених депозитів. Клуб КОСМОЛОТ дає гравцям другий шанс щотижня, повертаючи частину програних коштів назад на рахунок, підвищуючи Ваш шанс виграти.

29.2 Умови щотижневого Повернення:

у гравця повинен бути зареєстрований ігровий рахунок;
у гравця повинен бути відкритий депозит;
Повернення видається в розмірі 10% від програного за календарний тиждень;
Наявність хоча б одного успішного депозиту за календарний тиждень;
Здійснення депозиту в розмірі 100% від суми повернення;
Повернення обкладається вейджером 10;
Сума щотижневого повернення не перевищує еквівалент в 10 000 грн.

29.3 Повернення видається щотижня в 01:00 понеділка за Київським часом.
Щотижневе повернення обчислюється за формулою: ([сума успішних депозитів] - [сума успішних виведень] - [залишок на балансі] - [сума коштів, яка очікує на виведення]) * відсоток повернення.

Наприклад, відсоток повернення гравця становить 10%. За минулу календарний тиждень гравець зробив депозитів на суму 15 000 грн, при цьому виграв і вивів 7 000 грн, на балансі залишилося 200 грн і ще на виведення очікує 1 заявка на 1 000 грн.
Таким, чином сума повернення за тиждень: (15 000-7 000-200-1 000) * 0,1 = 680 грн.

29.4 Для отримання повернення гравцеві в період з понеділка по середу необхідно поповнити ігровий рахунок мінімально на суму повернення. Гравець поповнює рахунок від 680 грн (або на іншу зручну суму більшу) і отримує своє тижневе повернення 680 грн.

29.5 У випадках, коли гравець обіграв клуб за календарний тиждень - повернення коштів за попередній тиждень буде відсутнє.

29.6. У разі, якщо Компанія вважатиме що ви намагаєтеся зловживати відсутністю необхідної інформації в Умовах, прийнятих Компанією, що Ви зловживаєте або намагаєтеся зловживати поверненням, поверненням ставок, бонусами, промо-пропозиціями або іншими заохоченнями, використовуючи наступні заборонені стратегії:

29.6.1. Створення нових акаунтів з метою отримання вітальних бонусів від Компанії;
29.6.2. Створення декількох акаунтів з метою отримання регулярних подарунків від Компанії одночасно на декількох акаунтах;
29.6.3. Внесення депозитів з метою активації платних подарунків, за наступним сценарієм: внесення депозиту для активації подарунка, активація подарунка, створення запиту на виплату, отримання виплати, розміщення ставок за бонусні кошти;
29.6.4. А також інші спроби отримати перевагу у вигляді подарунків і бонусів від Компанії;
29.6.5. Компанія може, на свій власний розсуд, заборонити, утримати або відмовитися від виплат Вам повернень, повернень ставок або іншого заохочення, змінити політику щодо Вас, тимчасово або постійно, заблокувати Ваш доступ до послуг та/або блокувати Ваш рахунок. Компанія не зобов'язана відшкодовувати Вам будь-які кошти, які можуть бути на Ваших рахунках, а також повертати кошти, які були втрачені при розміщенні ставок.

29.7. Будь-які промо-акції, що проводяться Компанією, не можуть розцінюватися як зобов'язання Компанії перед гравцем. Компанія не несе відповідальності за помилки в промо-акціях , які виникли з вини третіх сторін, наприклад, виробників ігор. Компанія докладає всіх можливих зусиль, щоб не допустити подібних помилок, проте не бере на себе відповідальність при їх виникненні.

30. БОНУСНІ ГРОШІ – ВСТУП

30.1. Ви можете отримати винагороду у вигляді бонусів чи бонусних грошей під час реєстрації або вже в якості гравця на нашому Веб-сайті. В будь-який момент Ви можете відмовитися від отримання всіх чи будь-якого окремого бонуса на нашому Веб-сайті, звернувшись до центру обслуговування клієнтів (контактна електронна адреса support@cosmolot.com.ua), або написавши в наш онлайн-чат, або самостійно через інтерфейс в профілі гравця. Важливо, щоб Ви розуміли умови кожного бонуса, в якому Ви візьмете участь. Цей розділ містить загальні правила і умови використання бонусів на нашому Веб-сайті. Додатково, в кожного бонуса можуть, також, бути супровідні правила і умови, що будуть надані Вам в момент прийняття пропозиції щодо бонуса.

30.1.1 Бонуси – Доповнення

Дія всіх бонусів базується на наступних правилах. Коли Ви отримуєте бонус:

Сума бонуса додається на Ваш бонусний баланс і зберігається окремо від Вашого грошового балансу;

Ваша ставка буде вираховуватися з Вашого грошового балансу. В разі, коли на Вашому грошовому Балансі недостатньо коштів, ставка вираховується із Вашого бонусного балансу;

Всі виграші зараховуються на Ваш бонусний баланс і не можуть бути виведені до виконання умови відігрування бонуса. Безпосередньо сам бонус також не може бути виведений, доки він не буде відіграний. У деяких випадках бонус не підлягає зняттю, це означає, що він не може бути виведений навіть після відігрування;

Коли відігрування бонуса виконано, сума коштів на Вашому бонусному балансі, що пов'язана з активним бонусом, перераховується на Ваш фінансовий баланс і може бути виведена в будь-який момент.

Будь ласка, переконайтеся, що Ви уважно прочитали все правила і умови, пов'язані з бонусами.

Тільки один бонус може діяти в рамках однієї спеціальної події, до тих пір, поки Компанія не затвердить протилежне.

30.1.2 Ваш Грошовий і Бонусний баланси

Бонус слід розглядати як «безкоштовну ставку», бонус не може розглядатися як грошовий еквівалент. Ніяка грошова альтернатива, заміна, трансфер для будь-якого з бонусів не допускається, окрім випадків, описаних в цих правилах.

Ви не можете знімати кошти з бонусного балансу. Коли ви вносите Ваші особисті кошти, вони будуть додані на Ваш «грошовий баланс».

30.1.3 Ставки і виведення коштів при активному Бонусі

Грошові кошти, які Ви внесли, будуть використовуватися, насамперед, для здійснення ставок. Тільки якщо у Вас більше немає коштів на грошовому рахунку, наступні ставки будуть вираховуватися з бонусного балансу. Всі виграші, які Ви отримаєте при активному бонусі, будуть зараховані на бонусний баланс, і можуть бути виведені тільки за виконання умов відігрування бонуса.

Будь ласка, врахуйте, що погодившись на отримання бонусів від компанії і отримавши виграш від бонусів більший за еквівалент п'яти тисяч доларів, ми залишаємо за собою право обмежити таку заявку максимум до п'яти тисяч доларів в будь-який 7-денний період.

Усі виведення коштів залежать від дотримання правил, описаних вище, і за пред'явлення всіх необхідних документів, що підтверджують особу.

Коли відігрування бонуса виконано, сума коштів на Вашому бонусному балансі, що пов'язана з активним бонусом, буде перерахована на Ваш фінансовий баланс і може бути виведена в будь-який момент.

Також, візьміть до уваги, що якщо Ваш баланс дорівнює «нулю» (0) або менше 1.00 грн з будь-якої причини, то активний бонус припиняє свою дію і більше не є предметом відігрування.

Якщо після здійснення ставки за цією ставкою не було отримано виграш і баланс поточного бонуса став рівним нулю, то бонус скасовується автоматично. Всі виграші за ставками, які не зіграли й були здійснені з балансу скасованого бонуса, будуть втрачені.

30.1.4 Типи Бонусів

Існує два типи бонусів:
30.1.4.1 Грошовий бонус

Бонус, який гравець отримує грошима. На такі бонуси накладається вейджер.

30.1.4.2 Безкоштовні спини (фріспіни)

Безкоштовні обертання, які гравець отримує в певну гру. В разі виграшу в цих безкоштовних обертання, на сам виграш гравця із фріспінів накладається вейджер.

Бонуси представлені в двох видах: доступні для зняття і недоступні. Доступні для зняття бонуси – це ті бонуси й бонусні виграші, які будуть перераховані на Ваш фінансовий баланс одразу після виконання відігрування. Недоступні для зняття бонуси – це бонуси, сума яких не буде додана на Грошовий Баланс (а сума виграшів буде) після виконання відігрування бонуса.

30.1.5 Відігрування бонуса

Відігрування бонуса означає суму ставок, яку Ви повинні зробити, перш ніж бонус буде перераховано на Ваш грошовий баланс. Відігрування бонуса буде обумовлено в правилах для кожного конкретного бонуса і буде представлено у вигляді мультиплікатора від розміру бонуса або суми бонуса і зробленого при цьому Депозиті. Ставки на слот-ігри враховуються по 100%. Ці значення можуть змінюватися час від часу, тому, будь ласка, проконсультуйтеся зі службою підтримки в кожному окремому випадку, аби дізнатися актуальні значення врахування ставок для конкретної гри.

Відсоток від ставки (контрибуція), що йде в рахунок погашення відігрування бонуса для різних ігор може відрізнятися в різних бонусах, але це буде обумовлено в правилах до конкретного бонуса. Будь ласка, уважно читайте правила для кожного бонуса.

30.1.6 Декілька бонусів в одному акаунті

На акаунті гравця може бути декілька активних бонусів водночас. Максимальна межа не встановлена. В разі, коли попередній бонус не відіграний і активується новий, гравцеві додається вейджер нового бонуса.

30.1.7 Зловживання Бонусами

Компанія залишає за собою право на перегляд історії транзакцій і логів з будь-якої причини і в будь-який час. Якщо під час такого перегляду буде виявлено зловживання використання гравцем бонусів, Компанія має право скасувати бонуси для цього гравця.

В разі, якщо Компанія визначить, що будь-який гравець використовує бонус чи інше промо з єдиною метою отримання позитивного результату з використанням певних способів, направлених на безпечне відігрування вказаного бонуса, в цьому випадку до такого гравця можуть застосуватися нижченаведені дії. Такий гравець також буде виключений з поточної і всіх наступних промоакцій.

Для повної прозорості ми наводимо кілька відомих прикладів, які ми вважаємо неприйнятними при відігруванні бонусів:

Гравець, який робить великі ставки (в еквіваленті понад $5) з метою швидкого збільшення бонус-баланса, а потім різко зменшує розмір ставок (більш ніж удвічі) без видимої причини і при достатньому балансі, буде запідозрений у використанні системи, що дає перевагу в грі, і зловживанні бонусом. Кожен подібний випадок розглядатиметься окремо і Компанія може вжити нижченаведених заходів по відношенню до такого гравця. Компанія категорично не схвалює таку ігрову поведінку.

Комбінації вище зазначених способів гри: будь-який гравець, який використовує стратегію, де спочатку він робить великі ставки в іграх з малою контрибуцією, а потім переходить до ігор з більшою контрибуцією і робить менші ставки (менші за середню ставку в попередній грі з малою контрибуцією), буде миттєво виключений з поточного та наступних бонусів, а також піддасться всім нижче описаним заходам.

Важливе зауваження: для захисту від хай-ризику відігрування бонуса, кожна зі ставок, що йде у відігрування бонуса, повинна бути меншою або дорівнювати 20% від початкового значення активного бонуса. При будь-якій ставці, більшій за 20% від активного бонуса, у відігрування бонуса піде сума рівна 20% бонуса.

При зловживанні гравцем бонусами, Компанія має право вжити заходи щодо такого гравця, а саме: видалити, скасувати всі існуючі бонуси й бонусні виграші; негайно заблокувати акаунт гравця.

Будь ласка, візьміть до уваги, що справжній телефонний номер повинен бути наданий при реєстрації з метою підтвердження вашої особи. Якщо з Вами не вийде зв'язатися, це може послугувати причиною обмеження використання бонусів, а також блокування Вашого ігрового акаунта.

Ми лишаємо за собою право змінювати, редагувати, доповнювати правила і умови використання бонусів у будь-який час. До обов'язків гравців входить періодична перевірка правил і умов.

31. ПОЛІТИКА ЩОДО ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Чинна Політика містить положення, що застосовуються до сайту Компанії.

Контролером і обробником персональних даних користувачів цього сайту є Підприємство зі 100% іноземними інвестиціями «Українська Національна Лотерея», що діє на підставі ліцензії серії АВ №446756 від 02.09.2013р., виданої Міністерством фінансів України.

Суб'єкти персональних даних – відвідувачі цього сайту і/або особи, які використовують функціональні можливості цього сайту (далі по тексту – «Учасники» або «Ви»).

«Компанія» і «Користувач» при спільному згадуванні далі іменуються «Сторони», а кожен окремо – «Сторона».

Чинна Політика пояснює, як ми використовуємо і захищаємо будь-які персональні дані, що ми збираємо про наших користувачів.

Ми дотримуємося принципів, встановлених Законом України №2297-VI від 01.06.2010 «Про захист персональних даних», а саме персональні дані:

Обробляються нами законно, чесно і «прозоро» відносно користувачів;

Збираються для певних, явних і законних цілей та не обробляються в подальшому таким чином, що несумісний із цими цілями («обмеження мети»);

Є адекватними, відповідними і обмеженими тим, що необхідно з точки зору цілей, для яких вони обробляються («принцип мінімізації даних»);

Точні й, за необхідності, оновлені; кожен розумний крок повинен робитися для того, аби персональні дані, що були неточними, з урахуванням цілей, для яких вони були оброблені, були стерті або виправлені без затримки («точність»);

Зберігаються у формі, що дозволяє ідентифікувати користувачів не довше, ніж це необхідно в цілях, для яких обробляються персональні дані («обмеження зберігання»);

Обробляються таким чином, що забезпечує належний захист персональних даних, включно із захистом від несанкціонованої або незаконної обробки, а також від випадкової втрати, знищення або пошкодження з використанням відповідних технічних або організаційних заходів («цілісність і конфіденційність»).

Перелік інформації, яка збирається і обробляється Компанією по відношенню до користувачів:

ПІБ, адреса проживання та контактна інформація, дійсна адреса електронної пошти, місце проживання, відповідна платіжна інформація, логін (ім'я користувача). Компанія з метою ідентифікації особистості користувача має право запросити скан-копію його паспорта. Вся надана Вами інформація повинна бути правильною і дійсною. Ви несете особисту відповідальність за достовірність, повноту і правильність наданої Вами інформації.

Як ми будемо використовувати Ваші персональні дані. Ми використовуємо Ваші персональні дані для ідентифікації особи користувача при реєстрації на нашому сайті, для ідентифікації Вашої особи для правильності здійснення платежів від користувача Компанії і від Компанії користувачеві. Ми використовуємо Ваші платіжні дані (такі як ПІБ власника картки, номер кредитної картки і дата закінчення терміну дії карти) для цілей надання Вам послуг на нашому сайті.

Ми використовуємо Ваші персональні дані для таких головних цілей: надання Вам наших послуг; підтримки Вашого облікового запису і записів; комунікацій з Вами в рамках надання послуг; надання відповідей на Ваші питання та коментарі; моніторингу динаміки і рівнів використання нашого сайту і якості наших послуг; визначення зацікавленості нашими послугами; поліпшення якості послуг нашого веб-сайту; для повідомлення Вас про наші спеціальні пропозиції і послуги, які можуть бути Вам цікаві; визначення Вашого досвіду на нашому сайті; перерахування Вам виграшу (за наявності підстав для такої дії); отримання інформації від Вас, в тому числі шляхом проведення опитувань; вирішення суперечок; зняття плати (за наявності підстав); усунення проблем і помилок на нашому сайті; запобігання потенційно забороненої або незаконної діяльності; забезпечення дотримання Умов надання наших послуг і наших Політик.

Розкриття Ваших персональних даних. Ваші персональні дані для цілей, описаних вище, можуть розкриватися (передаватися) Компанією будь-якій нашої афілійованій компанії чи бізнес-партнерам (незалежно від їхнього територіального розташування). Ми гарантуємо, що такі компанії обізнані в правильності обробки персональних даних, відповідно до Закону України №2297-VI від 01.06.2010 «Про захист персональних даних», і дотримуються положень цього нормативного акту. Ми і зазначені вище компанії можемо час від часу залучати третіх осіб для обробки Ваших персональних даних для цілей, зазначених вище, за умови, якщо така обробка регулюватиметься договірними відносинами, оформленими у встановленій законом формі. В разі, якщо це потрібно або дозволено законом, Ваші персональні дані можуть бути також розкриті відповідному державному, регулювальному або виконавчому органу.

31.1. Права та обов'язки Сторін

31.1.1. Права Користувача:

вимагати від Компанії виправлення або стирання персональних даних або надавати Компанії заперечення проти такої обробки;

предоставлять неполные персональные данные Компании (при условии предоставления дополнительного заявления с объяснением причин);

користувач має право встановлювати обмеження обробки, якщо має місце одна з наступних умов:

1) Точність персональних даних заперечується Вами протягом періоду, що дозволяє Компанії перевірити точність персональних даних;

2) Обробка є незаконною, і Ви виступаєте проти стирання персональних даних і замість цього вимагаєте обмеження їх використання;

3) Компанії більше не потрібні персональні дані для цілей обробки, але вони потрібні Вам для встановлення, реалізації або захисту юридичних вимог;

4) Ви заперечували проти обробки своїх персональних даних до перевірки законних підстав для обробки таких даних у Компанії;

запитувати і отримувати персональні дані про Вас, які були надані Вами Компанії, в структурованому форматі, що використовуються зазвичай і зчитується машинним способом, відповідного запиту і передавати ці дані іншому контролеру без перешкод з боку Компанії;

бути поінформованим щодо того, чи зберігає Компанія інформацію про Вас;

запитувати у Компанії точну мету (цілі) обробки і категорії Ваших персональних даних, які обробляються Компанією;

запитувати доступ до персональних даних, які Компанія зберігає по відношенню до Вас;

запитувати ймовірний період, протягом якого Ваші персональні дані будуть зберігатися Компанією, а в разі, якщо це неможливо, – критерії, згідно з якими визначається термін зберігання такої інформації;

подати скаргу відповідно до порядку, передбаченого Законом України №2297-VI від 01.06.2010 «Про захист персональних даних», якщо Ви вважаєте, що Компанія порушила чинне законодавство про захист персональних даних.

31.1.2. Обов'язки Користувача:

надавати свої точні й правдиві персональні дані в повному обсязі, згідно з Умовами надання послуг, розміщеним на нашому сайті, і цією Політикою;

негайно надавати Компанії свої оновлені персональні дані в разі їх зміни шляхом, зазначеним в розділі «Доступ, виправлення, стирання і видалення даних» чинної Політики;

негайно повідомляти Компанію про факт несанкціонованого отримання третьою особою Ваших персональних даних, якщо стало відомо про такий факт;

повідомити Компанію в разі виникнення незгоди з будь-якої з цілей обробки даних чи бажання припинити обробку своїх персональних даних Компанією шляхом надсилання відповідного повідомлення.

Користувач повністю усвідомлює, що відправка повідомлення про незгоду з будь-якою із цілей обробки персональних даних Компанією та/або про намір припинити обробку своїх персональних даних, є підставою для припинення взаємин Сторін в рамках Умов надання послуг, розміщених на цьому сайті.

Ви самостійно несете відповідальність за правдивість, точність і актуальність своїх персональних даних, наданих Компанії.

31.1.3. Права Компанії:

Розірвати з Вами договірні відносини, передбачені Умовами надання послуг, розміщеними на сайті Компанії, в разі неподання Вами згоди на обробку Ваших персональних даних для цілей, зазначених у цій Політиці;

Вносити зміни в умови цієї Політики в односторонньому порядку без попереднього узгодження з Вами.

31.1.4. Обов'язки Компанії:

Компанія зобов'язана повідомляти про будь-яке виправлення або стирання персональних даних, чи обмеження обробки персональних даних користувача кожній третій особі, яка раніше отримала персональні дані користувача від Компанії з метою реалізації цілей обробки даних, встановлених цією угодою, якщо це не є неможливим і не вимагає застосування неспіврозмірних зусиль компанією;;

інформувати користувача про одержувачів його персональних даних (третіх осіб), якщо від такого користувача надійшов відповідний запит;

за запитом користувача надавати йому в структурованому форматі, що використовується зазвичай і зчитується машинним способом, його персональні дані, які зберігаються Компанією;

у випадку факту витоку персональних даних користувача повідомити наглядовий орган протягом 72 годин з моменту отримання інформації про наявність такого факту. Якщо повідомлення наглядового органу протягом 72 годин є неможливим, Компанія зобов'язана повідомити наглядовому органу причини затримки сповіщення;

негайно повідомити користувача про витік його персональних даних у разі, якщо такий витік може створити загрозу правам і свободам такого користувача.

Сторони також мають всі права і обов'язки, передбачені Законом України №2297-VI від 01.06.2010 «Про захист персональних даних».

Терміни зберігання отриманих Компанією персональних даних поширюються на весь час відносин сторін, визначених Умовами надання послуг, розміщеними на сайті Компанії, а також на три наступні роки з моменту припинення відносин Сторін (для вирішення можливих спірних питань).

31.2. Правовий захист

Компанія зобов'язана дотримуватися Закону України №2297-VI від 01.06.2010 «Про захист персональних даних».

31.3. Доступ, виправлення, стирання і видалення даних.

Якщо Ви бажаєте переглянути будь-яку персональну інформацію, яку ми зберігаємо по відношенню Вас або якщо Ви хочете внести зміни у Ваші персональні дані чи видалити їх, якщо Ви хочете отримати інформацію про те, як Ваші персональні дані використовуються, як ми забезпечуємо конфіденційність Ваших персональних даних, Ви можете подати нам відповідний запит. Такий запит повинен бути поданий Вами до Компанії у письмовому вигляді, а також повинен містити Ваше ім'я, адреса і опис інформації, з якою Ви бажаєте ознайомитися/виправити або видалити. Цей запит може бути поданий Вами за електронною адресою support@cosmolot.com.ua або поштою за адресою: 02098, м. Київ, вул. Юрія Шумського, б. 1-Б, офіс 110.

З метою дотримання конфіденційності, при подачі запиту Вам також необхідно надати підтвердження, що ідентифікує Вашу особу. Для цього Вам необхідно прикласти до замовлення повну копію Вашого паспорта.

Ми залишаємо за собою право на стягнення розумної плати за повторювані запити, запити на додаткові копії тих же даних і/або запити, що вважаються явно необґрунтованими або надмірними. Ми також можемо відмовитися від надання відповідей на запити, які порахуємо явно необґрунтованими або надмірними.

31.4. Кукі, теги та інші ідентифікатори («Cookies»).

Кукі-файли – це текстові файли, розміщені на Вашому комп'ютері чи мобільному пристрої, для збору стандартної інформації в інтернет-журналі та інформації про поведінку відвідувачів. Наші веб-сайти створюють Cookies для кожного сеансу, коли ви їх відвідуєте.

Ми використовуємо Cookies з такими цілями:

для забезпечення реєстрації будь-яких дій, які Ви здійснюєте на нашому веб-сайті;

для аналізу трафіку на сайті Компанії, щоб ми могли зробити відповідні поліпшення.

Пам'ятайте, що цей сайт не можна використовувати без Cookies. Якщо вам потрібна додаткова інформація про цілі використання Компанією Cookies, Ви можете подати нам відповідний запит.

Джекпот Клубу
Реєстрація за 10 секунд!
Зареєструватися
або використовуйте: